Gjør det selv: Bryllupsnegler

Denne uken har vi fått hjelp av Michelle som står bak bloggen Michelle in Wonderland til noen nydelige bryllupsnegler som du kan lage selv .

 

 

Hei alle sammen! Da Julie spurte meg om et gjesteinnlegg ble jeg veldig glad, og at det var et bryllupstema gjorde ikke så veldig mye det heller! Hvem av oss har ikke tenkt på detaljer til bryllupet siden vi var små piker? Jeg har iallefall det. Men kanskje i motsetning til mange andre, har jeg da tenkt masse på negler (siden det er hobbyen og interessen min, tydeligvis).  Når det kommer til designet har jeg tenkt fælt på det; skal jeg gjøre et enkelt et eller en manikyr som kan inspirere og som ikke er ment for å brukes om dere skjønner? Litt sånn som klær på catwalken, om det er forståelig. Jeg fant ut at jeg ville gjøre en kombinasjon av dette! Så det ble en enkel manikyr med innslag av ting som noen kanskje finner litt masete til en bryllupsmanikyr med som allikevel (forhåpentligvis!) setter igang kreativiteten og inspirasjonen. Så da kjører vi!

Jeg ville gjerne vise dere basen først, for den alene kan brukes som en flott og enkel manikyr. Det er vel sånn jeg helst liker å gå, og noe ala det her jeg selv ville ha brukt i mitt eget bryllup. Jeg begynte med en baselakk som alltid (bilde lengre ned), deretter tre lag med Essie- Vanity Fairest, tre lag med Jessica- Blush, et lag med China Glaze- Fairy Dust og deretter et lag med Poshé som er en hurtigtørkende topplakk. Poshé kjøpte jeg forresten på eBay til en billig penge. Nå tenker kanskje mange av dere at det her var veeeldig mange lag? Ja, dere har helt rett, VELDIG mange lag... Det var fordi jeg var ute etter eksakt denne fargen. Nå har jeg spurt noen av følgerne mine på Instagram om de vet om noen dupe/lakker med samme farge og vi kom frem til at de lakkene her ligner ganske mye: OPI- Don't Burst My Bubble, OPI- Bubble Bath, Essie- Muchi Muchi, China Glaze- Innocence og noen lakker fra Pretty and Elegant kolleksjonen til Misa. Disse kan du kjøpe på Transdesign, ganske billig men husk at frakten kommer i tillegg, den ser du i checkout. Så mange lag som jeg brukte er da ikke nødvendig om du har en farge du liker! 

Fin ikke sant?

Dette er glitterlakkene jeg brukte. F.V: Sally Hanse- Twinkle Twinkle, China Glaze- Fairy Dust, China Glaze- Nova og China Glaze- Icicle.

Dette er baselakkene jeg brukte. F.V: Jessica- Blush og Essie- Vanity Fairest.

Utstyret jeg brukte: Vanlig tape, liten saks, tannpirker, baselakk og topplakk. 

1. Jeg begynte som sagt med basen: Tre lag med Jessica- Blush, Essie- Vanity Fairest og et tynt lag med China Glaze- Fairy Dust. Topplakken la jeg på ganske fort siden det er en hurtigtørkende og lakk og er ment for å bli lagt over sticky/våt neglelakk. Vent til dette er HELT tørkt før du går videre til neste steg.

2. Jeg la så en sølvkant med China Glaze- Icicle, nederst på neglesengen ved neglebåndet for å lage en begynnelse til gradienten. Denne behøver du ikke å påføre fint, for det skal dekkes over med glitter uansett.

                                           

3. Glitter, China Glaze- Nova, la jeg over sølvbasen. Dette måtte jeg bevege rundt med lakkosten for å plassere det akkurat der jeg ville. Det viktigste er at sølvbasen under ikke synes, det skal se ut som en gradient ikke sant? Så om kanten fortsatt synes; prøv å plassere litt glitterkorn på den. Dra glitteret litt forsiktig oppover som på bildet. Forsegl alt med toplakk, gjerne et litt tykkere lag enn normalt sånn at alt blir glatt på overflaten, du vil ikke ha glitterkort stikkende opp av neglen din. 

   

4. Ta frem saksen og tapen!

5. Klipp deretter et hjerte i tapen ved å brette tapebiten i to og klipp ut et halvt hjerte, så når du bretter det ut igjen; voilá! Sånn som når vi var små. 

   

6. Legg tapen over neglen og sørg for at kantene rundt hjertet er helt tett, hvis ikke vil hjertet bli ødelagt siden lakken vil sige under tapen. Så la jeg et tynt lag med China- Glace Icicle over, og deretter China Glaze- Nova. Ta av tapen forsiktig. Nå kan det hende du må gjøre noen touch ups, bevege glitteret med kosten dit du vil ha det på hjertet osv. Vær litt tålmodig så får du nok resultatet du vil ha. 

Her er hjertet etter glitteret og til høyre ser du hjertet forseglet med topplakk. 

   

Og der har dere det! Ikke vanskelig, det bare tar litt tid. Men hvis dere investerer i en hurtigtørkende topplakk som Poshé eller Seche Vite vil det spare dere for masse av tid og resultatet blir fort finere også. Nå håper jeg at dere likte manikyren og at dere forsto forklaringene mine, om det skulle være noe så er det jo bare å spørre. Så ønsker jeg lykke til til alle dere fremtidige brudene der ute :) Tusen takk til Julie som ville ha et gjesteinnlegg fra lille meg og tusen takk til dere leserne som tok dere tid til å titte på neglene mine! 

Ingen kommentarer

Tina

27.04.2013 kl.20:47

Utrolig lekkert! :)

Linn - Bikinifitness

19.05.2013 kl.11:49

Ååå de var helt utrolig skjønne! Skal ikke gifte meg men,,, dette må prøves! ;-)

Skriv en ny kommentar

En blogg med kreative DIY løsninger du kan gjøre selv til bryllupet.

+ Legg meg til som venn

hits